twi W    Youtube

 Teléfono: 93 351 3839    Mail: info@atga.org.es

Miércoles 18 Octubre 2017

BlogHeader

Sergi

Sergi

 
Viernes, 13 Octubre 2017 08:39

Fins aviat amic Carlos

Black RibbonBenvolguts companys/companyes, amics i amigues,
 
Lamentem profundament comunicar-vos que aquest migdia, 12 d’octubre, el nostre amic i company, Carlos Garcia Roman, ens ha deixat. Segur que es un dia trist i dolorós per tots i totes. Volem expressar el nostre frofund condol a la família i amics.
Gràcies Carlos per haver-nos regalat aquests anys d’amistat, per la teva companyia i bon fer, sempre has sigut un exemple per a nosaltres. Ens fem nostra la teva força per continuar en el nostre dia a dia.
 
Et volem dir, en veu alta, que sempre hi seràs entre nosaltres, aquí, colze amb colze.
Molta força amic.
 
 
Nous ne t’oublierons jamais.

Fins aquest comunicat, ATGA no s’ha pronunciat en cap línia envers el procés sobre el Referèndum de Catalunya. Al no estar sotmesos a cap organització Central, ningú ens ha de dir que hem de comunicar, i que no, ni quan.

ATGA, la formen treballadors i treballadores amb diversitat d’ideologies i opinions, i això ho respectem amb rigor. Tant mateix, davant dels episodis de violència, injustificada i injustificable, exercida a Catalunya en les últimes hores, manifestem el nostre rebuig, la nostra indignació i la nostra condemna més enèrgica. Cap tipus de violència es justificable, i contra els ciutadans i ciutadanes, es intolerable en democràcia. La violència -per definició- mai pot ser proporcionada.

Més enllà de les diverses posicions polítiques, totes elles respectables, aquest Sindicat -ATGA- coincidim a reiterar que l’única via possible en qualsevol conflicte és el diàleg.

Jueves, 21 Septiembre 2017 05:51

Bienvenido a la nueva Web del ATGA

Nos complace presentaros nuestra nueva web. Un nuevo formato adaptativo, lo que significa que podrás visitarla desde tu móvil o Tablet.

Responsive
Más contenidos, más documentación, podrás ver nuestros "twits" y algo que creemos se va a convertir en una nueva forma de comunicarnos, el blog que ofrecerá una categoría para cada empresa en la que estamos presentes. De esta forma, habrá alguien cercano a tí que tendrá la oportunidad de publicar información relevante de la empresa.
Esperamos que este nuevo formato sea de tu agrado y permaneceremos atentos a cualquier sugerencia.
Gracias.

Viernes, 08 Septiembre 2017 20:51

Porque somos un sindicato independiente

A continuación os presentamos el vídeo de presentación de nuestra candidatura electoral.

Es un vídeo hecho con y desde el corazón con todos los miembros que han podido participar.

Agradeceros una vez más la confianza que habéis depositado en nosotros y esperando que siga durante muchos años.

 

Login

Lo más leído