twi W    Youtube

 Teléfono: 93 351 3839    Mail: info@atga.org.es

Sábado 24 Febrero 2018

BlogHeader

Sergi

Sergi

 
Miércoles, 13 Diciembre 2017 11:54

Comunicado - Obras en Pujades

Al marge del inici de l'obra, ATGA ha continuat treballant amb RRHH, en la línia de posar en marxa aquelles iniciatives que no estan associades a l'obra en si. Com a principal, la Flexibilitat Externa. Us recordem, que aquest punt ja el portàvem en el nostre programa electoral. Després d'un quants contactes dels delegats d'ATGA amb la direcció de RRHH, tot ens fa indicar que arribarem a un acord, i aviat us comunicaran quan la podrem iniciar, a traves dels canals generats a Terranova.
 
Amb respecte al tema d'AB, es cert que la companyia per un tema estratègic amb el regulador, ha mostrat la seva posició de recuperar els serveis de TI que consideren essencials i de retenció del seu coneixement de negoci. Com us podreu imaginar, ATGA es un element clau en les converses amb la Direcció i en el període de negociació que s’establirà a partir del gener de 2018.
Es cert, que inicialment van aparèixer unes xifres en quan a numero de serveis, actius i persones, a ser recuperats per AB, tant mateix, a dia d'avui aquests números estan sent analitzats per la Direcció de Negoci i de Synectic, dons ja s'ha vist des d'un inici que hi han factors i sinergies creades en aquest temps que desvirtuen les xifres inicials. ATGA ha demanat a la Direcció General estar al corrent en tot moment dels plans de futur de la companyia, i del business pla de Synectic.
 
ATGA, en tot moment ha posat en valor davant la Direcció General del Grup, la bona tasca i els projectes innovadors que s'estan fen des de Synectic, gracies als seus professionals. En aquest sentit, us demanem el màxim respecte entre companys davant tots els rumors que han sortit i sortiran. Son moments d'estar units i amb serenor.
Us demanem de nou la confiança que ens heu donat tot aquest temps. Tant mateix, us preguem que per evitar mes rumors, si voleu saber alguna cosa, us poseu amb contacte amb els delegats d'ATGA.
Aprofito per comunicar-vos que durant aquesta setmana (segurament divendres 15, entre 14 i 14:30h) convocarem una assemblea d’afiliats per tal de tenir contacte directe amb tots vosaltres.
Miércoles, 06 Diciembre 2017 18:07

Disponibilidad del convenio laboral

Ya está disponible el convenio laboral correspondiente a los año 2016 - 2018.
Como sabéis se presentaron algunos problemas para su aprobación que finalmente fueron resueltos. Esperamos no haya supuesto un problema. Os invitamos a descargarlo y consultarlo. 
 
Si tenéis cualquier duda, por favor, consutad con vuestro delegado.
 
Muchas gracias.
Miércoles, 06 Diciembre 2017 17:56

Convenio 2016-2018

Se ha publicado el convenio laboral vigente desde 2016 y válido hasta 2018.
Os invitamos a leerlo y consultar las dudas que tengáis.
Link de descarga del PDF más abajo.
 
Viernes, 13 Octubre 2017 08:39

Fins aviat amic Carlos

Black RibbonBenvolguts companys/companyes, amics i amigues,
 
Lamentem profundament comunicar-vos que aquest migdia, 12 d’octubre, el nostre amic i company, Carlos Garcia Roman, ens ha deixat. Segur que es un dia trist i dolorós per tots i totes. Volem expressar el nostre frofund condol a la família i amics.
Gràcies Carlos per haver-nos regalat aquests anys d’amistat, per la teva companyia i bon fer, sempre has sigut un exemple per a nosaltres. Ens fem nostra la teva força per continuar en el nostre dia a dia.
 
Et volem dir, en veu alta, que sempre hi seràs entre nosaltres, aquí, colze amb colze.
Molta força amic.
 
 
Nous ne t’oublierons jamais.

Fins aquest comunicat, ATGA no s’ha pronunciat en cap línia envers el procés sobre el Referèndum de Catalunya. Al no estar sotmesos a cap organització Central, ningú ens ha de dir que hem de comunicar, i que no, ni quan.

ATGA, la formen treballadors i treballadores amb diversitat d’ideologies i opinions, i això ho respectem amb rigor. Tant mateix, davant dels episodis de violència, injustificada i injustificable, exercida a Catalunya en les últimes hores, manifestem el nostre rebuig, la nostra indignació i la nostra condemna més enèrgica. Cap tipus de violència es justificable, i contra els ciutadans i ciutadanes, es intolerable en democràcia. La violència -per definició- mai pot ser proporcionada.

Més enllà de les diverses posicions polítiques, totes elles respectables, aquest Sindicat -ATGA- coincidim a reiterar que l’única via possible en qualsevol conflicte és el diàleg.

Jueves, 21 Septiembre 2017 05:51

Bienvenido a la nueva Web del ATGA

Nos complace presentaros nuestra nueva web. Un nuevo formato adaptativo, lo que significa que podrás visitarla desde tu móvil o Tablet.

Responsive
Más contenidos, más documentación, podrás ver nuestros "twits" y algo que creemos se va a convertir en una nueva forma de comunicarnos, el blog que ofrecerá una categoría para cada empresa en la que estamos presentes. De esta forma, habrá alguien cercano a tí que tendrá la oportunidad de publicar información relevante de la empresa.
Esperamos que este nuevo formato sea de tu agrado y permaneceremos atentos a cualquier sugerencia.
Gracias.

Viernes, 08 Septiembre 2017 20:51

Porque somos un sindicato independiente

A continuación os presentamos el vídeo de presentación de nuestra candidatura electoral.

Es un vídeo hecho con y desde el corazón con todos los miembros que han podido participar.

Agradeceros una vez más la confianza que habéis depositado en nosotros y esperando que siga durante muchos años.

 

Login

Lo más leído